Visar 7 whiskyprovningar i Göteborg

Whiskyprovning Göteborg

Letar du efter en bra whiskyprovning i Göteborg? Här kan du användbar info om whiskyprovningar i Göteborg. Exempelvis omdömen, priser och datum för Göteborgs whiskyprovningar.

Hur går en whiskyprovning till?

Vill du få reda på vad du kan förvänta dig av en whiskyprovning? Ta en titt på youtubeklippet och känn in atmosfären.

Whiskyprovningar direkt i din e-post

Vill du får mer information om erbjudanden gällande whiskyprovningar i Göteborg? Vi mailar dig när vi får reda på en bra whiskyprovning i Göteborg. Skriv upp dig nedan!

Hur ska man välja Whiskyprovning i Göteborg?

Som många andra alkoholprovningar har man ofta teman på whiskyprovningar. En variant är att pröva olika whiskysorter från ett visst land, en annan är exempelvis pröva rökiga whiskys. Många whiskyprovningar är även inriktade på nybörjare så att man får lära sig grunderna i hur man smakar whisky på ett korrekt sätt.


Många företag i Göteborg har ofta två varianter av whiskyprovningar. En exklusiv whiskyprovning som är dyrare eftersom man prövar whiskysorter som är dyrare. Den vanligaste whiskyprovningen i Göteborg brukar dock mellan 400-600 SEK.


Är ni ett företag eller en större grupp människor kan det vara bra att välja en whiskyprovning som är inriktad på större sällskap. Fördelar med detta är att man kan få privata whiskyprovningar och i vissa fall kan man även få bestämma datum.

Tips på whiskyprovning Göteborg?

Har du tips på en whiskyprovning i Göteborg? Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla whiskyprovningar i Göteborg på en och samma plats.

Återställ lösenord