Visar 8 vinprovningar i Malmö

Vinprovning Malmö

Letar du efter en bra vinprovning i Malmö? Här kan du användbar info om vinprovningar i Malmö. Exempelvis omdömen, priser och datum för Malmös vinprovningar.

Hur går en vinprovning till?

Vill du få reda på vad du kan förvänta dig av en vinprovning? Ta en titt på youtubeklippet och känn in atmosfären.

Vinprovningar direkt i din e-post

Vill du får mer information om erbjudanden gällande vinprovningar i Malmö? Vi mailar dig när vi får reda på en bra vinprovning i Malmö. Skriv upp dig nedan!

Allmänt om vinprovning

Det finns idag ingen universal process för vinprovning. De flesta seriösa vinprovare utgår från liknande processer men har en slags egen vinkling. Man ska också tillägga att det är skillnad på en kritisk vinprovning och en vinprovning som sker spontant vid middagsbordet. En kritisk vinprovning bedömmer ett vin efter en teoretisk standard medan man vid middagsbordet går mer efter sin egen vinsmak. Det går att jämföra som när man bedömmer musik , musik kan vara väldigt teoretiskt välgjord men det har ingenting att göra med olika personers musiksmak.

Att boka vinprovning i Malmö

I dagsläget finns det en hel del olika sätt att boka en vinprovning i Malmö. Många barer och restauranger annonserar om vinprovningar runt om i Malmö. Du kan hitta dessa annonser dels på restaurangerna det gäller och i diverse olika dagstidningar. Vid dessa tillfällen sker bokningen via ett telefonnummer som ofta står inkluderad i annonsen.

Vill du boka en vinprovning i Malmö , är det enklast att göra detta via internet. På den här sidan har vi listat företag som annordnar vinprovning i Malmö. Det finns upplevelseföretag som endast säljer presentkort till vinprovningar i Malmö. Det fungerar på så sätt att man köper presentkortet på upplevelseföretagets webbsida och när man har köpt presentkortet, bokar man datumet för själva vinprovning. Upplevelseföretagen samarbetar alltså med olika företag runt om i Malmö och det finns både fördelar och nackdelar med detta. Exempelvis finns det enbart vinprovningar på vissa datum och det gäller att man kan något av dessa datum. Detta kan också vara till en fördel eftersom man då heller inte låser sig till ett specifikt datum. Presentkorten för vinprovingar brukar vara giltliga upp till ett år efter inköpsdatum och passar ofta som presenter.

Vid vissa tillfällen samarbetar även Gästlistan direkt med krogar i Malmö och agerar då som återförsäljare för b.la vinprovning. Vid direkta samarbeten kan man enkelt boka vinprovningar via vår bokningstjänst och betalningar sker säkert via paysons betalningssystem. Dessa vinprovningar är öppna vinprovningar och man behöver inte vara ett specifikat antal personer. Gästlistan kan alltid hjälpa er att boka vinprovningar för större sällskap och är ni intresserade av detta kan ni kontakta oss här.

Vinprovning hemma? Testa unika viner med leverans hem till dörren!

Vinoteket är Sveriges ledande vinhandel på nätet och erbjuder hemleverans av expertutvalda viner från hela världen, som inte finns på Systembolaget. Vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner! Just nu FRI FRAKT på hela sortimentet. Besök oss på Vinoteket.se

Tips på vinprovning Malmö?

Har du tips på en vinprovning i Malmö? Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla vinprovningar i Malmö på en och samma plats.

Återställ lösenord