Showing 7 whiskey tastings in Göteborg

Whiskey tasting Göteborg

Are you looking for a good whiskey tasting in Göteborg? On Provningslistan you can find useful information about whiskey tastings in Göteborg. For example dates, reviews and prices for many of Göteborgs whiskey tastings.

Hur går en whiskyprovning till?

Vill du få reda på vad du kan förvänta dig av en whiskyprovning? Ta en titt på youtubeklippet och känn in atmosfären.

Whiskey tastings direct to your email

Would you like to get offers about whiskey tasting in Göteborg? We will email you when we find a nice whiskey tasting in Göteborg. Sign up below!

Hur ska man välja Whiskyprovning i Göteborg?

Som många andra alkoholprovningar har man ofta teman på whiskyprovningar. En variant är att pröva olika whiskysorter från ett visst land, en annan är exempelvis pröva rökiga whiskys. Många whiskyprovningar är även inriktade på nybörjare så att man får lära sig grunderna i hur man smakar whisky på ett korrekt sätt.


Många företag i Göteborg har ofta två varianter av whiskyprovningar. En exklusiv whiskyprovning som är dyrare eftersom man prövar whiskysorter som är dyrare. Den vanligaste whiskyprovningen i Göteborg brukar dock mellan 400-600 SEK.


Är ni ett företag eller en större grupp människor kan det vara bra att välja en whiskyprovning som är inriktad på större sällskap. Fördelar med detta är att man kan få privata whiskyprovningar och i vissa fall kan man även få bestämma datum.

Tips på whiskey tasting Göteborg?

Har du tips på en whiskey tasting i Göteborg? Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla whiskey tastingar i Göteborg på en och samma plats.

Reset your password